NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

afsluttet romankonkurrence

Så oprandt dagen, hvor Politikens Forlags romankonkurrence blev afsluttet, og for at gå lige til sagen var jeg ikke vinderen, desværre. Vinderen er pt. ikke afsløret, men et stort tillykke skal alligevel lyde herfra - særligt hvis denne vinder er en debutant eller en ikke-helt-etableret forfatter, der blot ventede på at blive 'opdaget'.

 

Jeg må indrømme, at jeg længe har sagt, at mine chancer for at vinde var ganske små. Ikke fordi jeg ikke troede på min egen roman (for hvorfor ellers deltage i første omgang?), men fordi der flere steder blev diskuteret hvor mange andre aspekter, der spillede ind i en konkurrence af dette format. Mit største håb er, at vinderen udelukkende har vundet på forfattertalent. Så er retfærdigheden sket fyldest og den bedste kunstner har vundet.

 

Jeg vil ikke komme mere ind på emnet, men vil i stedet fokusere på min egen romans videre fremtid. Jeg tror stadig helt sikkert på et publikum til min historie, og at den fortjener at få en læseskare. Ud fra trafikken til min hjemmesides nyhedsspalte kan jeg se, at flere rent faktisk har været interesserede i netop denne histories videre forløb - og til jer vil jeg blot sige: Stay tuned.

 

Det er endnu ikke ovre. Jeg kan garantere jer, at denne bog vil blive tilgengælig inden for en overskuelig tidsramme. Hav tålmodighed og slip ikke denne side af syne.

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?