NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

begyndelsen på et nyt projekt.

Nu er jeg blevet spurgt et par gange angående det skriveprojekt, jeg netop er påbegyndt, så jeg ville her på min nyhedsside besvare de spørgsmål, jeg har fået stillet. Jeg vil dog kun let løfte sløret for det, da alt stadig er i sin spæde begyndelse - og der netop kun er tale om et PROJEKT pt. Ikke noget der ligner en roman endnu.

 

Dette nye projekt adskiller sig lidt fra mine tidligere skriverier på flere måder. Først og fremmest er det en roman, hvilket jeg jo kun har skrevet én af indtil videre (selv om jeg faktisk har to WIP roman-projekter på nuværende tidspunkt). Op til i dag er de fleste af mine skriverier 'blot' novellelængde.

 

Derudover er der tale om et markant skift af genre. Jeg ser jo umiddelbart mig selv som forfatterspire inden for de fantastiske genrer, men jeg hader faktisk tanken om at sættes i bås. De fantastiske udgivelser virker til at have en relativt snæver læserskare herhjemme, og jeg må indrømme, at da min motivation til at skrive delvist handler om at nå ud til folk, så tænkte jeg at give en anden type historie en chance: Den mere jordnære roman.

 

Det sagt, så selv om der er tale om mere samfunds-realisme, ligger det stadig til mig at dramatisere selv de mest banale og trivielle situationer. Sådan er jeg nu engang skruet sammen. Derfor er mere tale om en samfundsrealistisk roman med enkelte spændingsindslag (mere eller mindre realistiske) og humoristiske elementer.

 

Bl.a. forfatteren Michael Kamp debatterer på sin hjemmeside hvordan man bygger en horrorroman op, og andre forfattere på nettet diskuterer ivrigt de svære elementer ved et godt gys. Det er en debat jeg sagtens kan følge med i. MEN nu jeg prøver kræfter med at skrive noget, der på ingen måde skal indeholde et fantastisk element føler jeg mig faktisk lidt på sværere grund - dog på en positiv måde. Jeg håber på at kunne udvikle mig som forfatter og herigennem kunne begå mig i en genre, der på længere sigt kan medføre en bredere læserskare... Og før rigdom, hæder og berømmelse... er en stor og opslugt læserskare i virkeligheden ikke dét enhver forfatter drømmer om?... 

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?