NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Bogforum 2013

Så er Bogforum overstået for i år. Jeg fik både læst lidt op af Mediatropolis og ellers talt med en masse interessante mennesker, der alle havde det til fælles, at de brænder for bøger. Alene det er en oplevelse i sig selv.

 

Da klokken slog 12, stod jeg desværre stadig ude i forhallen, hvor min forlægger Helle Tofft ganske tålmodigt fik guidet mig vej til forlaget Valetas stand. Standen sprudlede af aktivitet, og bøger blev ivrigt solgt til glade købere. Jeg selv fik erhvervet mig Maria Kjær-Madsens krimi 'Sorgens Dæmoner', som jeg fik forfatterinden til at signere, Steffen Nohrs thriller 'Dobbeltliv', som jeg lige akkurat nåede at få signeret før forfatteren skulle nå et tog til Århus, Wilmanns efterhånden ældre sag 'Mutagen', der dog stadig holder vand, og den mystiske 'Kolonien' som lydbog til de lange ventetider i myldretidens trafik.

 

 

Da klokken var blevet kvart over tolv blev det min tur til at læse op fra Mediatropolis, og da jeg stadig har svært ved at vælge passager, der ikke har spoilers, tog jeg det sikre valg med prologen. Blandt tilhørerne stod både Maria Kjær-Madsen og Steffen Nohr, som jeg fik nogle meget hyggelige samtaler med efterfølgende.

 

 

Oplæsning til Bogforum. Blandt tilhørerne på billedet står blandt andre Maria Kjær-Madsen og Steffen Nohr med sin kæreste Anne-Lise. Forfatteren Ruben Greis stod ligeledes iblandt dem, dog ikke indenfor fotografens vinkel.

 

 

Jeg læser op af Mediatropolis' prolog. Omgivelserne var med mig, da der pludseligt opstod klapsalver fra et andet event, mens jeg læste om publikum der hujede under Fuld-Metal kampen i romanen.

 

 

Hyggelig samtale med Steffen Nohr, hans kæreste Anne-Lise og min forlægger Helle Tofft. Jeg fik blandt andet udvekslet et par ord om hans roman 'Dobbeltliv', som jeg (værende Anden Verdenskrigs-entusiast) naturligvis skal have læst.

 

 

Efterfølgende endnu en interessant samtale, denne gang med Maria Kjær-Madsen, der netop har udgivet opfølgeren til 'Sorgens Dæmoner'. Den nye udgivelse, 'Tavshedens Mørke', foregår i samme univers og jeg besluttede, at få stiftet bekendskab med hendes anmelderroste univers, før jeg får baghjul.

 

 

Lidt bogsignering blev det også til, da der faktisk blev solgt en otte stykker ud af de ti Mediatropolis-eksemplarer, som forlaget havde medbragt til standen. Ikke dårligt for en niche-roman, der er udkommet for mere end et år siden.

 

 

Alt i alt var det en super oplevelse, og jeg er glad for at have bidraget til Bogforums events, omend mit var flygtigt set i en bredspektret vinkel. Arrangementet var jo enormt stort  og selv de kendte drukner i de mange oplevelser, der er at finde. Jeg fik dog både set Jesper Langberg på vej til bogsignering, Jan Guillou, der netop var færdig med sin - og flere medieansigter, der ligeledes havde interesse i litteraturens verden.

 

Jeg fik i øvrigt hilst på og hyggesnakket med Louise Tellerup fra forlaget Tellerup, der i sin tid stod bag min første udgivelse, novellen 'Heksejægeren' i antologien 'Velkommen til Dybet'.

 

Jeg kan kun anbefale jer, at komme forbi til næste år, hvor jeg bestemt også regner med at være der. Forhåbentlig i forbindelse med en nyere udgivelse end Mediatropolis på det tidspunkt. Stay tuned!

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?