NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

De første tre anmeldelser af Mediatropolis

Så er dagen oprundet, hvor Mediatropolis rammer boghandler-hylderne... Om end ikke andet, så de virtuelle - og allerede i dag kan man finde tre anmeldelser på nettet (anmelderne fik jo deres eksemplar for en lille måned siden), og de er fulde af rosende ord.

 

Katja fra sitet Cautious.dk skriver bl.a.:

 

'Forfatteren Freddy E. Silva har formået at skabe et vellykket plot der er både actionfyldt, spændende og dramatisk.'

 

Og anmeldelsen rundes af med:

 

'...med Mediatropolis har forfatteren Freddy E. Silva skabt en bog som sætter sig i dig, og som det vil tage mindst et par dage at slippe igen'

 

Anmeldelsen kan læses i sin fulde længde på cautious.dk. Samme hjemmeside kører desuden en konkurrence, hvor man kan vinde sit helt eget eksemplar af Mediatropolis. Klik dig ind her og deltag!

 

Ligeledes har Rikke Andrup fra Andrup's Bookshelf skrevet en rosende anmeldelse på sin side, ud over at have rated bogen med fire stjerner ud af fem på Goodreads. Bl.a. konkluderer hun:

 

'Rigtig spændende og undeholdende læsning.'

 

Sidst men ikke mindst er der en virkelig flot anmeldelse på Sabrina's Blog, der bl.a. skriver:

 

'...der er bare noget specielt ved at læse en fantastisk bog for første gang. Og det er lige hvad denne bog er.'

 


Ud over en yderst rosende anmeldelse har Sabrina ligeledes suppleret den med en rating på fem stjerner ud af fem på Goodreads.

 

Jeg takker for disse fine anmeldelser. Det er jo helt fantastisk med alle disse lovprisninger, og jeg er både smigret og glad for, at folk har fået en så god læseoplevelse indtil videre.

Og husk nu: I er også velkomne til at smide en kommentar her på freddyesilva.dk for at fortælle om jeres personlige vurdering af Mediatropolis. God fornøjelse!

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?