NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Forudbestilling af Mediatropolis

Så er det allerede blevet muligt at forudbestille et eksemplar af Mediatropolis. Det er gucca.dk, der har bogen på preorder, så hvis man allerede nu vil være sikker på at have et eksemplar på udgivelsesdagen, så er det stedet at klikke sig hen.

 

Jeg har imellemtiden inspiceret den færdige bog og må sige, at jeg er svært imponeret over forlagets fine layoutarbejde og opsætning af bogblokken. De har simpelthen gjort præcis hvad jeg selv ville have gjort, hvis jeg skulle have udarbejdet det hele... Og med Lars Gehrts cover til at fuldende værket må jeg sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds med resultatet.

Nu er der blot tilbage at sige: Jeg håber at I læsere bliver vel underholdt, og husk endelig at vende tilbage her til freddyesilva.dk for at fortælle om jeres læseoplevelse på godt og ondt.

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?