NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Mediatropolis-event på Gentofte Bibliotek

Så er det ved at være på de tider, hvor jeg laver en lille offentlig seance igen.

 

Lørdag den 1. december vil jeg være at finde på Gentofte Bibliotek, hvor jeg vil læse en passage op fra Mediatropolis, og derefter vil jeg - helt uformelt - fortælle lidt om enkelthederne ved tilblivelsen af denne debutroman. Jeg håber på, at tage fat på lidt anderledes aspekter af romanen, bl.a. ved at fortælle om enkelte af de 'påskeæg', den rummer og hvad der var mine tanker bag disse.

 

Under alle omstændigheder vil jeg forberede lidt snak både til dem, der allerede har læst Mediatropolis samt til dem, der endnu har den læseoplevelse til gode, så der bliver lidt for enhver smag.

 

Derudover kan jeg også anbefale jer at dukke op, hvis I endnu ikke er bekendt med Gentofte Bibliotek. Det er en imponerende bygning, selv hvis man som jeg, ikke har det helt store indblik i arkitektur.

 

Indgangen til Gentofte Bibliotek

 

Selve bibliotekets indretning er ligeledes elegant og der er rigeligt med plads til et lille foredrag med oplæsning. 

 

Gentofte Biblioteks ekstravagante indretning indbyder nærmest til kulturelle arrangementer.

 

Som en sidste lille rosin i pølseenden vil jeg læse en komplet horrornovelle op; et nyere værk, der i forbindelse med arrangementet og oplæsningen vil blive udgivet på ebooks2go - sammen med to andre endnu ikke udgivede noveller. Jeg håber, at vi ses.

 

Vel mødt!

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?