NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Mediatropolis på Facebook

Så fik forlaget annonceret udgivelsen af Mediatropolis på Facebook; det på trods af at undertegnede ikke selv ejer en Facebook-profil. Så det er altså ikke mig, der besvarer spørgsmål på siden - selv om indlæg besvares af 'Freddy E. Silva' :) Det er altså forlaget Valeta, der administrerer alt ved siden.

 

Under alle omstændigheder linker forlagets Freddy-side folk videre til min officielle hjemmeside, denne side - og jeg må sige, at der virkelig har været godt med besøg siden.

 

Og til alle besøgende: kom blot igen! Jeg opdaterer jævnligt hjemmesiden med nyt indhold omkring mit forfatterskab i alle afskygninger... Og generelle opdateringer af anden slags på 'Opslagstavlen' og i 'Min Inspiration'.

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?