NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Nyt år, nye skriverier

Med påbegyndelsen af et nyt år, ville jeg skrive ganske kort om det forgangne 2012 samt om forventningerne til det nye 2013.

 

2012 blev året, hvor jeg debutterede med Mediatropolis, min futuristiske roman, der høstede pæne ord fra diverse anmeldere. Sci-fi er dog uden tvivl en snæver nichegenre, så trods en anstændig omgang PR er jeg ikke helt sikker på, hvor bredt den endnu er nået ud. Jeg er dog fortrøstningsfuld omkring emnet, da romanen fik spalteplads i månedsmagasinet Q's december 2012-udgave - noget jeg er ganske stolt over.

 

Mediatropolis fik en fremtrædende plads hos Arnold Busck i Spinderiet, Valby.

 

 

Jeg fik gennemført små tre events siden udgivelsen 1. august, først udgivelsesreceptionen på Paludan bogcafé, så bogbloggertræffet i Herlev hos Katja fra cautious.dk og til sidst den lille forelæsning på Gentofte Bibliotek. Alle tre var fint arrangerede events, der på hver deres måde blev en succes.

 

Foredraget på Gentofte Bibliotek blev til en god dialog mellem tilhørerne og undertegnede.

 

 

 

Sidst på året, midt i december, oplevede jeg ligeledes at blive interviewet til medarbejderbladet 'People' magazine, der udkommer på min arbejdsplads, Novo Nordisk. Det i sig selv virker måske som et begrænset medie, men med omkring 10.000 medarbejdere som målgruppe for det blad, så er det en ganske god mulighed for at fange potentielle læseres opmærksomhed. Særligt da Novo Nordisk har sites fordelt i hele Danmark.

 

Derudover var 2012 også året med færrest skrevne ord fra min side. En blanding af travlhed og mangel på energi - grundet min søns søvnproblemer - gjorde, at jeg tabte skrivetråden i en alt for lang periode - og jeg fik enormt svært ved at samle den op igen.

 

Men nu markerer 2013 muligheden for revanche.

 

Jeg er - af irrationelle overtroiske årsager - ikke meget for at omtale ufuldstændige projekter, men jeg vil i dette tilfælde gøre en undtagelse - for nyhedspostens skyld.

 

Jeg er pt. godt og vel halvvejs i min nye roman, som jeg har store forventninger til. Dels fordi den indtil videre viser sig, at være enormt vellykket, selv i sin nuværende rå kladdeform, men også fordi jeg er så inspireret til hvert eneste kapitel - til trods for, at det er første gang jeg skriver uden for de fantastiske genrer. Der er nemlig her tale om en socialrealistisk roman. Detaljerne vil jeg ikke komme ind på, men der er en fed streg under realistisk .

 

Med lidt god vilje og en god portion hårdt slid, vil I forhåbentlig se den færdige bog i år. Mere om dette senere på året.

 

MEN jeg håber I alle kom godt ind i det nye år, og jeg håber at der kommer flere og flere nye besøgende til hjemmesiden på baggrund af Mediatropolis. For så betyder det, at min historie bliver læst… Og det er alfa og omega i min drivkraft som forfatter.

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?