NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Projekt O

Velkommen tilbage.

 

Der er gået rigtig lang tid siden sidst, da mit liv udenom fiktionen har fyldt voldsomt meget. Mit sidste romanprojekt, som jeg fik brugt lang tid på er (endnu) ikke blevet udgivet, hvilket vil sige, at en stor del af tiden efter Mediatropolis gik med at arbejde på en roman, I endnu ikke har læst. Efter den fik jeg skrevet et par noveller - hvoraf Min Modstanders Dagbog blev udgivet - og resten af tiden blev spenderet på alt hvad får et regulært familieliv til at trives. Fuldtidsjob, børn, hjem - bare livet generelt. således er jo deltidsforfatterens lod, når den kreative tid desværre ikke er hverdagens første otte timer.

 

Men nu - tre år efter Mediatropolis - er der pludselig søsat et større roman-projekt - Projekt O - som jeg vælger at omtale her af flere årsager.

 

Dels har man en tendens til at blive holdt til ilden, når der er et publikum, der kender til et projekts eksistens - og et publikum forventer som oftest noget fremgang og jævnlige resultater.

 

Dels så rækker projektet allerede nu længere end til kun min egen pc, så det er allerede uigenkaldeligt påbegyndt - medmindre der dukker uforudsete rettighedskonflikter op.

 

Jeg vil tro, at jeg med ordet 'rettighedskonflikter' har pirret nogles nysgerrighed? ... Men hvad Projekt O omhandler og hvilke ejerskabs-rettigheder der måtte være tale om, vil jeg gemme til en anden god gang.

 

Så det betyder jo, at I må komme igen for at få yderligere svar på hvad Projekt O egentlig omhandler, ikke sandt?

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?