NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Projekt O - Nyt efter sommerferien

 

Tid til en ny opdatering! Efter en veloverstået sommerferie er det på tide med lidt nyheder, da der faktisk er et par stykker vedrørende Projekt O.

 

Først og fremmest skal det siges, at jeg stadig er i research fasen - og højst sandsynligt skal læse en hel del endnu før jeg påbegynder skrivearbejdet. Det er meget muligt, at jeg på et tidspunkt begynder at skrive lidt (før jeg er færdig med al research), men i det store hele er der ret meget at læse op på, før jeg kan skrive romanen i sin helhed.

 

Men næste trin i processen er dog gennemført: Synopsen. Til jer, der ikke er sikre på hvad begrebet 'synopsis' dækker over, så er det en opsummering af bogen. Et resumé af plottet, så at sige. I disse tilfælde før bogen er skrevet. Jeg vender tilbage til hvorledes jeg arbejdede med denne synopsis i næste - meget snarlige - opdatering. Dér vil jeg beskrive det særlige forløb med lige denne synopsis, og hvordan jeg benytter mig af synopser og lignende værktøjer generelt.

 

Men jeg kan da lige nævne, at Mr. E (hvis I husker ham fra tidligere nyheds-opdateringer) endelig har modtaget og læst synopsen - og han var begejstret! Han gav meget hurtigt sit samtykke til at jeg kan fortsætte med projektet.

 

Hvilket fører mig til den sidste nyhed i denne omgang: Sammen med Mr. E har jeg gang i forhandlinger vedrørende rettighederne til dette projekt. Som tidligere beskrevet kan jeg ikke skrive bogen (som jeg ønsker den skrevet) uden at skulle igennem disse forhandlinger - og nu er de i det store hele på plads! Der er blot tale om detaljer, der skal tweakes til rette, så alle er glade og der ikke opstår problemer med copyright og eventuelle kontraktbrud senere hen.

 

Så projektet kører stadig på skinner og jeg ser frem til at dele det videre forløb med jer! Stay tuned og kig ind jævnligt. Der vil som sagt meget snart komme en opdatering, der omhandler synopsen til Projekt O.

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?