NYHEDER

NYHEDER

freddyesilva.dk

Sanatorium til fri download

Så kom dagen, hvor min horrornovelle 'Sanatorium' kan hentes helt gratis fra enten ebooks2go eller fra iTunes, hvis man vil læse den på iPad eller sågar iPhone (jeg selv har læst hele bøger på min egen iPhone, og det fungerer glimrende!).

 

Læg eventuelt også jeres vurdering på Goodreads efter endt læsning - her.

 

 

 

 

For at give jer en lille forfatterpræsentation af denne novelle, nu den permanent ligger gratis på nettet, vil jeg lægge en lille 'Trivia' her:

 

1. Jeg har altid været fascineret af psykiatriske hospitaler som horror-koncepter - noget, der stammer fra H. P. Lovecrafts galehus i Cthulhu-universet, Arkham Asylum.

 

2. Jeg stiftede bekendtskab med Arkham Asylum under de første rollespils-timer med 'Call of Cthulhu', og først senere oplevede jeg det i Lovecrafts historier. Arkham Asylum har sidenhen fået berømmelse igennem DC's tegneserieunivers, som galehuset, hvor alle Batmans fjender bliver spærret inde.

 

3. Mit ønske om at skrive en historie, der foregik i et psykiatrisk hospital, stammer uden tvivl fra alle de horrorhistorier, jeg læste som barn, der omhandlede hjemsøgte huse. Ideen med at undersøge fremmede rum og værelser med uhåndgribelige oplevelser, der ventede omkring hvert hjørne var altid fantastiske læseoplevelser. Jeg ønskede at skabe samme stemning, men i et mere jordnært scenario.

 

4. Maleriet af den ældre herre (som Alice hæfter sig ved i begyndelsen af historien) rummer en stor del af forklaringen vedrørende konceptet bag hele historien - selvom scenen ikke er andet end stemning i selve novellen.

 

Mere får I ikke før I selv har læst historien. Hvis I, efter at have læst 'Sanatorium', har bud på, hvad jeg mener med trivia nr. 4,  er I mere end velkomne til at lægge en kommentar.

 

God læselyst!

 

Blog Stats

  • Total posts(29)
  • Total comments(4)

Forgot your password?