top of page

prolog :  

hvad er

Bogklub.jpg

Et opslag fra forfatter Thomas Arnt på Instagram efterspurgte science fiction titler ud over YA, og det påbegyndte lidt privat skriveri frem og tilbage mellem Arnt og forfatteren Freddy E. Silva.


 

Resultatet blev en to-mands 'bogklub', der skal udforske sci-fi med og til personer i den 'modne' aldersgruppe (ahem...) Silva og Arnt vil skiftes til at vælge en bog og deler efter læseperioden lidt ud af læseoplevelsen til alle, der måtte have lyst til at se med!


 

Der vil blive diskuteret og kommenteret helt nede på et plan, hvor især nyankomne til genren kan følge med - og man kan lure lidt på hvad science fiction er for noget og hvilke bøger man kan finde! Samtalerne vil ikke være så lange, men måske de afføder lidt kommentarer og diskussioner fra både os og jer, der læser med her!


 

Selve bloggen fremover vil blive bygget op omkring vores skriverier frem og tilbage - såsom den korrespondance nedenfor (autentisk og sakset fra opslag og indbakken på Instagram), der førte til denne ide :

Freddyportræt.jpg

Science Fiction til voksne søges!

For eksempel på rumstationer, fjerne planeter og må gerne lugte lidt af aliens.

Arnt_portræt.jpg

Nyere scifi? Eller må det være ældre?

Jeg har endnu ikke selv læst Larry Nivens "Ringverden" selv om jeg har den, men dén skulle være super. Hvis du bestemmer dig for "Ringverden" så læser jeg den samtidig med dig!

Fedt! Jeg tror jeg smutter ned på biblioteket og låner den.

Jeg har lige hevet den frem fra en flyttekasse ...

Hey, jeg får en lidt skør ide - men vi kunne jo eventuelt vælge en bog, læse den og så skrive et kort blogopslag, hvor vi begge skriver vores tanker om den?

 

Du kan jo læse den og så overveje at skrive et par linjer om din læseoplevelse?

Love it! Dog på én betingelse - at vi finder bøger om 'voksne' mennesker og gerne noget gammelt noget.

Enig. Bliver godt. Jeg har en god stak scifi klassikere liggende, der gerne vil læses.

... skal den så ikke hedde noget med 'sci-fi' vores lille bogklub?

Og således er det begyndt. Vi undersøger science fiction genren og hvad det er for en sær størrelse sammen med jer, der vil lure på den sammen med os.

 

Næste gang: Silva & Arnt taler om Larry Nivens "Ringverden"! Læs med og kommentér med! Få brudt nogle læsevaner og fordomme! ... eller få dem bekræftet? Give it a shot!

bottom of page